Uddannelse

Uddannelse

Jeg er uddannet sygeplejerske med en psykiatrisk efteruddannelse fra England.

Min psykoterapeut-uddannelse tog jeg på DIG i Holbæk (Organisk Psykoterapi).  Siden har jeg videreuddannet mig indenfor det kropterapeutiske område. Jeg tog en uddannelse i Organismisk Psykoterapi hos Malcolm og Catherine Brown og senere traumekursus hos Ulla Rhung Weeke.

Efter en del år i psykiatrien var jeg selvstændig i 13 år og specialiserede mig i spiseforstyrrelser. Jeg var tilknyttet Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser i en længere periode med grupper og foredrag. Gennem 6 år var jeg i en Neuro-affektiv fordybelses gruppe hos Marianne Bentzen, som i høj grad har præget mit terapeutiske arbejde.

Jeg har taget en tre-årig mindfulness-uddannelse på Skolen for Anvendt meditation og over nogle år haft mindfulness-grupper og meditationsgrupper.

I 2017 tog jeg en beslutning om igen at være ansat og del af et terapeutisk fællesskab og har siden været ansat på Stolpegård i Gentofte. I forbindelse med mit arbejde dér med personlighedsforstyrrelser har jeg taget en Mentaliseringsbaseret uddannelse. Jeg arbejder nu med traumer og er i gang med en uddannelse indenfor Somatic Experience.

 Min private terapi foregår i øjeblikket i weekender på Møn og i Charlottenlund mandag eftermiddag.